Deel dit artikel
-

Born05 Group koopt PR-bureau Glasnost

Met de overname van PR-bureau Glasnost en diens dochterlabel Fitzgerald geeft Born05 Group verder gestalte aan zijn plan om te groeien tot een multidisciplinaire bureaugroep.

Vanochtend maken de bedrijven de overname bekend. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Glasnost versterkt naast Blauw Gras de Amsterdamse hub en Fitzgerald zal intrekken bij het kantoor in Utrecht. Born05 Group verwacht de komende jaren verder uit te breiden op het gebied van marketing, reclame, media, technologie en data.

Oprichter Wouter Glaser verkoopt zijn aandelen Glasnost en koopt zich weer in bij de bureaugroep. Andere onderdelen daarvan zijn Born05, Newborn, Airborne en Blauw Gras. Daar werkt in totaal 160 man.

Rogier IJzermans, algemeen directeur van Born05 Group, zegt in een persbericht: “In onze ambitie om sterke merken te bouwen en over de gehele linie te kunnen bedienen, is PR een belangrijk onderdeel. Wij zien PR niet als een laatste stap in het proces, maar juist als een integraal onderdeel van alles wat we doen. Er zijn alleen niet zoveel PR-bureaus die hierop zijn ingericht. Glasnost en Fitzgerald weten hoe PR vanaf strategie tot realisatie te integreren.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond