Deel dit artikel
-

bpost neemt 3000e afhaalpunt op in netwerk

Bpost bereikt vandaag de kaap van 3000 afhaalpunten, verspreid over heel België, en claimt daarmee het dichtste netwerk van het land. In de toekomst zal dit aantal verder toenemen tot 4000, om verder in te spelen op de toenemende pakjesvolumes en een ‘waardig alternatief’ te bieden voor thuisleveringen.

De Night & Day in Anderlecht is het 3000e Afhaalpunt dat deel uitmaakt van het hybride bpost-netwerk. Met dit nieuwe Pakjespunt heeft iedereen in de buurt een extra plek, met verlengde openingstijden, om online bestellingen te laten bezorgen of om pakjes te verzenden.

In 2004 besliste bpost zijn netwerk Postkantoren uit te breiden met andere oplossingen voor ‘nog meer nabijheid met de burger’. Het huidige netwerk bestaat uit 656 postkantoren, 654 postpunten, 879 pakjespunten en 811 pakjesautomaten. Naast het verwerken van pakjes, bieden Postpunten ook basisdiensten (postzegels, overschrijvingen). De enige focus in Pakjespunten en Pakjesautomaten ligt op de verwerking van pakjes (afhalen en versturen).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond