Deel dit artikel
-

Brancheverenigingen VIA en MWG willen fuseren

Brancheverenigingen VIA en MWG willen per 1 september 2023 fuseren en samen verder te gaan onder de naam van VIA.

VIA is het netwerk dat de hele marketingketen verbindt. MWG is de branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie.

Het voorgestelde bestuur zal bestaan uit een dagelijks en een themabestuur. Beide worden ondersteund door het VIA-bureau. Het dagelijks bestuur bestaat uit voorzitter Rik Ledder (TBWA/NEBOKO), vicevoorzitter Maiko Valentijn (GroupM), penningmeester Dorine van Mullem (Talpa) en secretaris Sonja Vroling (KPN).

De overige bestuursleden Mèlanie Bosveld, Atva van Zanten, Diana van Roest, Renee van den Oetelaar, Eva van Heuven, Tessa van der Starre, Gijs de Bruijn, Joris Lak, Brian Hirman en Charley Peereboom gaan zich samen met de taskforces richten op de volgende zeven thema’s: Mens, Talent, Celebrate, Visie, Innovatie, Ondernemerschap, Data, Tech en Privacy. Saskia Baneke-Delfgaauw blijft de directeur van de vernieuwde VIA.

De leden van beide verenigingen zijn al persoonlijk geïnformeerd. Voor beide verenigingen zal er op 29 augustus 2023 een buitengewone ledenvergadering plaatsvinden waarbij de voorzitter en directeur een toelichting geven op de voorgenomen fusie. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om vragen te stellen. De besturen van beide verenigingen hebben al akkoord gegeven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond