Deel dit artikel
-

Broer Yuri Solinger (Athleteshop) start nieuwe webwinkel

Na het debacle met Athleteshop start Ringer Solinger opnieuw een webwinkel. Hij heeft de webshop Xolt.nl van de Groninger ondernemer Sven Gout gekocht.

Het bedrijf van oud-schaatser Yuri Solinger ging afgelopen jaar ten onder aan een schuldenlast. Een doorstart kwam er niet, omdat de naam van het bedrijf te besmet was. Slechts onderdelen uit de failliete boedel zijn verkocht.

Ringer Solinger werkte als operationeel directeur bij het bedrijf van zijn broer. Hij is nu volledig eigenaar van Xolt.nl, dat online een divers assortiment aanbiedt, van kinderfietsjes tot dekbedovertrekken.

Of het om een verkapte doorstart gaan is niet duidelijk. Enig aandeelhouder in Xl Holding is E-Leones, een bv die een maand voor het bankroet van Athleteshop werd opgericht.

Deel dit bericht

4 Reacties

Ikke

Nu ik weet dat de oud operationeel directeur en een aandeelhouder van de Athleteshop met deze zaak begonnen, vertrouw ik ze nu al niet meer. IK ben een van de zovelen die nu nog wacht op mijn zuur verdiende centjes.

Ik ook

Ik als ex leverancier zie notabene mijn producten ( en identieke omschrijving als op de athleteshop) op hun website staan als zijnde “tijdelijk uitverkocht”.

M.a.w. ze gaan gewoon door onder een andere naam.

Jeroen

Het is een grote oplichter.
Ik moet nog 350 euro van yuri vangen.
Hij bleef gewoon orders afhandelen terwijl hij wist dat het nooit geleverd zou worden.
Een grote crimineel meer niet.

Ik ook

Krijg ook nog iets van Xolt, nu ik dit lees en mij in de eigenaar verdiep word het een lastig verhaal vermoed ik.
Hoop hem nooit tegen te komen……..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond