Deel dit artikel
-

Buckaroo met betaaloplossing voor online marktplaatsen

Buckaroo lanceert een betaaloplossing voor online marktplaatsen. Dit moet het probleem rondom het gemakkelijk kunnen afrekenen van ‘mixed baskets’ oplossen.

Het bij elkaar brengen van verschillende aanbieders op één platform is een sterk groeiende ontwikkeling in de e-commercebranche. Losse webshops sluiten zich aan bij een marktplaats of starten er zelf één. De consument rekent hierdoor bij verschillende aanbieders af en moet het bedrag worden verdeeld tussen platform en verkoop.

Volgens de nieuwe PSD2 wet- en regelgeving is het niet toegestaan om als marktplaats of platform gelden te ontvangen en deze zelf te verdelen onder de verschillende aangesloten verkopers. Om split-payments te mogen verwerken moet je een betaalinstelling zijn en zo’n vergunning is niet zomaar te verkrijgen. Marktplaatsen hebben in veel gevallen een Payment Service Provider nodig om hun betalingsverkeer te verwerken.

Een van de mogelijkheden van de marktplaatsbetaaloplossing is de dat je als marktplaatshouder zelf de timing van een uitbetaling naar een aangesloten verkoper kunt bepalen. Bijvoorbeeld pas nadat er bevestiging is dat er is uitgeleverd aan de koper.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond