Deel dit artikel
-

Buckaroo koppelt met AfterPay in vier landen

Duizenden webwinkeliers die hun kassa betrekken van Buckaroo kunnen binnenkort in meerdere EU-landen achteraf betalen als optie gaan aanbieden aan hun klanten. Buckaroo biedt AfterPay nu in vier nieuwe landen, meer volgen later dit jaar.

Het gaat om uitbreiding naar België, Duitsland, Oostenrijk en Finland. Later dit jaar volgen Denemarken, Noorwegen, Zweden en Zwitserland.

Voor winkeliers die internationaal werken is dit niet meer dan een extra, drempelverlagende betaaloptie voor klanten. Hoe belangrijk die dat vinden, wisselt per land. In bijvoorbeeld Nederland en Zweden is achteraf betalen al jaren een breed geaccepteerde manier om te af te rekenen. In andere landen lift Afterpay mee op het voorwerk dat Klarna maar ook eBay verrichtten.

Het in 2010 opgerichte AfterPay, onderdeel van Arvato Bertelsmann, is actief in negen Europese landen. AfterPay zag zijn marktaandeel in 2018 naar eigen zeggen met een kwart stijgen en is de op drie na meest gebruikte betaalmethode in de Nederlandse e-commerce.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond