Deel dit artikel
-

Bugatti in audio

De Duitse luidsprekerbouwer Tidal Audio (niet te verwarren met de gelijknamige streamingdienst) en de fabrikant van luxe auto’s Bugatti gaan samenwerken. De eerste luidsprekers in het partnerschap zijn de Edition Noir en Edition Blanc.

Er komen vooralsnog geen luidsprekers van Tidal in Bugatti auto’s, maar in elk geval krijg je luidsprekers die verdacht veel op Bugatti auto’s lijken.

Bugatti en Tidal Audio streven naar eersteklas audiosystemen die een ‘nieuwe standaard zullen zetten voor thuismuzieksystemen, de Bugatti van de thuisaudio’.

De samenwerking begint met de Royale-productlijn in de Monocoque en Duotone en klanten kunnen kiezen tussen piano-afwerkingen of avant-garde kleur- en materiaalcombinaties. Elk Royale luidsprekerpaar kan worden aangepast met koolstofvezel, stoffen, leer, gepolijst roestvrij staal, donker aluminium of edelmetalen oppervlakken.

De eerste oplage is beperkt tot vijftien paar. De Tidal voor Bugatti Royale Monocoque begint dan ook bij 260.000 euro en de Royale Duotone begint bij 282.000 euro.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond