Deel dit artikel
-

Buienradar.nl opent webshop

Weersite Buienradar.nl opent een webshop met weergerelateerde artikelen in samenwerking met Kijkshop.

Onder de naam Buienradarshop is zojuist een nieuwe webwinkel van RTL live gegaan. Het is het transactionele verlengstuk van de populaire weersite waarbij de e-commercecomponent wordt ingevuld door Kijkshop.

Naast weerstations en thermometers biedt de winkel ook seizoensgerelateerde artikelen als startkabels en kachels voor de winter en airco’s en zwembaden voor in de zomer.

Buienradar en RTL zorgen voor het verkeer naar de winkel. Kijkshop verzorgt de financiële en logistieke afhandeling van de transacties. De verdeelsleutel van de aldus gerealiseerde omzet maken de partijen niet bekend.

Deel dit bericht

7 Reacties

Erik-Jan

Ja, goed idee. Waarom niet, ze worden dagelijks door miljoenen mensen bezocht.

Christian

Superslim natuurlijk. Eerst brengen ze berichten naar buiten als dat er een Elfstedentocht dus veel koud weer aan komt, http://www.volkskrant.nl/vk/nl/9104/Het-weer/article/detail/3378556/2013/01/17/Weerbureaus-denken-al-aan-Elfstedentocht.dhtml, om vervolgens mensen te wijzen op hun webshop om zich te wapenen tegen deze koud.

Vanmeer

Apart, maar leuk bedacht. Of het gaat lopen weet ik zo net nog niet.

Owen

Grappig. En waarom ook niet, zolang het relevant is zit er zeker potentie in.

Dick

Fantastisch idee en vooral goed getimed denk je dan, nu de Elfstedenkoorts weer heerst. Dat geeft ze een vliegende start! Even kijken wat er te koop is: thermometers, infraroodlampen, elektische dekbedden. He? Ik wil mutsen, schaatsten, sleetjes, wanten, sneeuwschuivers, rookworsten, gluhwein en erwtensoep.

Bart

Ik vind dit geen gekke combinatie. Mensen die geïnteresseerd zijn in de weersomstandigheden, zullen ook sneller geïnteresseerd zijn in weergerelateerde producten als weerstations en dergelijke.

Thomas Storm

Natuurlijk gaat dit lopen. Met de traffic die zij krijgen is zelfs een lage conversie rate acceptabel te noemen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond