Deel dit artikel
-

Buitenwarenhuis.nl wordt Gadero voor buitenlandse groei

Online houthandel Buitenwarenhuis van Henk Jan Bijmolt verandert de naam in Gadero om zijn activiteiten qua assortiment en geografie te kunnen uitbreiden.

Zojuist ging de knop om en kwam Gadero live.

Ondernemer Henk Jan Bijmolt: “We zijn sinds vorige week live met een aparte webshop in België, ook het westen van Duitsland gaat dit jaar nog volgen. Daar past een internationale naam bij. Ook hebben we bewust een korte, unieke naam gekozen die geschikt is voor reclame op radio en tv, dus gemakkelijk te onthouden.”

Per land krijgt de winkel een eigen assortiment. Daarvoor wordt ook samengewerkt met lokale importeurs, fabrikanten en transporteurs.

“Daarnaast geeft de naam Gadero ons de ruimte om het huidige tuinhout assortiment uit te breiden met bijvoorbeeld timmerhout en houten vloeren voor binnen, om zo de omzet meer over het jaar te spreiden. Maar houthandel blijft de kapstok.”

Over aantallen klanten en omzet spreekt Bijmolt niet. Een signaal is dat zijn bedrijf vorig jaar een gouden Gazelle Award van het FD won. De krant geeft die prijs aan de hand van de cijfers. De ondernemer zegt een jaaromzet van miljoenen te draaien en ook dit jaar weer te zullen verdubbelen.

Op 1 januari verhuist Gadero naar een nieuwe, vijf keer grote, locatie aan de oostkant van de stad Groningen.

Bijmolt verkocht in 2012 zijn performancemarketingbedrijf Cleafs aan Affilinet voor een half miljoen euro.

Deel dit bericht

1 Reactie

Dennis

hallo, mooi en geweldig dat uw bedrijf succesvol wordt.
Heeft u misschien ook monteurs dat schutting kunnen demonteren? Of zoekt u misschien ook monteur?

Mvg Dennis

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond