Deel dit artikel
-

Bundel Apple One vanavond onthuld

Apple heeft het niet geheim kunnen houden: een dezer dagen lekten de bijzonderheden uit van Apple One, een nieuwe bundel van Apple diensten die het Amerikaanse bedrijf vanavond vermoedelijk zal onthullen.

Apple One combineert de diensten Apple Music (standaard 9,99 euro per maand), Apple Arcade (4,99 euro), Apple TV+ (idem), Apple News+ (9,99 dollar) en extra betaalde iCloud-opslag.

Bij Apple One zou men kunnen kiezen tussen een aantal verschillende opties, die in prijs van elkaar verschillen. De verwachting is dat bij afname van een bundel consumenten korting krijgen.

Vanavond om 19.00 uur Nederlandse tijd geeft Apple een virtuele presentatie rond nieuwe producten. Of daar ook al de nieuwe iPhones bij zitten, is niet duidelijk. Die verschijnen dit najaar later dan in voorgaande jaren. Mogelijk volgt een aparte presentatie in oktober.

Apple kenners houden het daarom op Apple Watch Series 6, diverse software-updates (iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 en macOS Big Sur), de nieuwe iPad Air 2020 en iPad 2020, AirTag, een Bluetooth tracker om voorwerpen mee op te sporen, een draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, de HomePod mini en vermoedelijk ook nog een online fitnessdienst.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond