Deel dit artikel
-

bunq introduceert gratis doorlopende reisverzekering

bunq introduceert vandaag een gratis doorlopende reisverzekering met wereldwijde dekking. Hiermee treedt de challenger toe tot de verzekeringsmarkt.

Dankzij de nieuwe samenwerking met de van oorsprong Belgische verzekeraar Qover, zijn alle bunq-gebruikers met een Easy Bank Pro XL abonnement automatisch verzekerd tot een bedrag van één miljoen euro.

Anders dan bij de meeste reisverzekeringen vergoedt bunq ook standaard eventuele schade aan een huurauto en calamiteiten tijdens een zakenreis. Het indienen van claims gaat volledig digitaal vanuit de bunq-app.

Ook lanceert bunq een nieuwe versie van de generatieve AI-technologie Finn. De persoonlijke geld-assistent, die sinds december 2023 al ruim honderdduizend vragen beantwoordde, geeft nu nog betere financiële inzichten, antwoordt sneller, voert natuurlijke(re) gesprekken en beantwoordt achtereenvolgende vragen.

Vanaf vandaag kunnen gebruikers ook rekeningen van andere banken toevoegen aan de bunq-app, om zo hun volledige in- en uitgaven beter in de gaten te houden. bunq is daarmee de eerste Nederlandse bank die zijn platform openstelt voor bankrekeningen van buitenaf.

Deel dit bericht

2 Reacties

PH

Kleine correctie de Rabobank had ook al eerder de mogelijkheid om rekeningen van buitenaf toe te voegen. Dus dit artikel heeft een fout. Deze functionaliteit is wel gestopt. Maar bunq was dus niet de eerste

René

Dus voor 9 euro extra per maand (t.o.v. gewoon Pro), krijg je een “gratis” reisverzekering. 🤔

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond