Deel dit artikel
-

Canal Digitaal gaat tv ook via internet aanbieden

Canal Digitaal, de Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, gaat ook televisie aanbieden via internet. Het aanbod van programma’s en films is daarmee overal in Nederland beschikbaar. Ook zonder satellietschotel.

Voor de verkoop via internet gaat het bedrijf samenwerken met verschillende partijen, als eerste met Online.nl.

Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf al TV Gemist, waarmee klanten tot zeven dagen terug tv-programma’s kunnen kijken, Canal Digitaal Films met gratis toegang tot honderden films uit de catalogus van Film Europe, een vernieuwde Canal Digitaal TV app en de WhatsOnTV Messenger chatdienst, waarmee tv-kijkers worden geholpen met het vinden van de juiste tv-programma’s.

Het bedrijf blijft onderzoeken hoe men op veranderende wensen en kijkgedrag van consumenten kan inspelen. ‘Dat zullen we doen met diverse nieuwe diensten en waar mogelijk met een nog ruimer aanbod’, zegt Christiaan Puper namens Canal Digitaal.

Deel dit bericht

5 Reacties

F.Burgler,h.feenstra

Leuk,maar daar heb je niet veel aan,als je net zoals wij in een buitengebied woont,waar je een trage internernet verbinding hebt,via een koperdraad van KPN.,want dat is wat canaal digitaal gaat doen,programma,s aanbieden via de bestaande kabels van de concurrent,die in de grond liggen. Glasvezel ligt hier niet ,en komt hier ook nooit,,en het moet natuurlijk straks niet zo zijn,dat alles op den duur vanaf de satelliet verdwijnt,en op het internet gezet word,omdat dat misschien goedkoper is.daarom hebben we juist een schotel aangeschaft!,Het enige wat canaal digitaal kan doen ,als men toch programma,s,wil aanbieden via internet,is bvb in zee te gaan met Astra,connect.,dan ontvang je dus het internet rechtstreeks via je eigen schotelantenne,een veel betere en stabielere verbinding,dan met de koperverbinding in de buitengebieden ,die service zou men aan de klant moeten aanbieden,anders word het met het beeld een grote haperpartij,en daar zitten we niet op te wachten. F.Burgler. ,h.Feenstra. Bellingwolde,gr.

Kpster U - Koster U

tv kijken via internet kan dat ook in heel Europa zo ja wat moet men daarvoor aanschaffen
gr ukoster@online.nl

Ger

Dit gaat alleen in nederland… daar buiten niet…. klanten die in het buitenland wonen hebben pech. Op mijn buitenland telefoon werkt de app niet op mijn nederlandss telefoon wel….

Emvee

Ik woon in Duitsland en ben al meer dan 10 jaar klant vän Canaldigitaal. Altijd tevreden geweest. De laatste maanden zelfs meer dan tevreden.
Op mijn Duitse mobiele telefoon werkt de Canaldigitaal-app super. In Duitsland, Frankrijk en zelfs in Hong Kong kan ik naar de Nederlandse Tv-programma’s kijken. SUPER !!

J Popping - 1946

Nauw ik ben het niet eens de Canal Digitaal werkt niet op mijn tablet met Android 7 terwijl er voor de veiligheid wordt een hogere android te kopen maar dan moet er door canal digitaal of te wel W 17 groep ook wat aan gedaan worden.
De App van KPN werkt wel dus het kan wel.
Ik heb dus ook al diverse malen geklacht bij canal digitaal terwijl ik een abonnement op de schotel heb dus slechte service.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond