Deel dit artikel
-

Canal Plus keert terug als app

CANAL+ komt terug naar Nederland. Met nieuwe ambities en een streamingdienst met een ‘geweldig aanbod’ van Europese films en series., zo laat de (Franse) zender weten.

De streamingdienst is voor het einde van het jaar beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. Internationaal is het merk actief in meer dan 50 landen en heeft CANAL+ ruim 25 miljoen abonnees in Europa, Afrika en Azië.

Met dit nieuwe platform krijgen consumenten toegang tot exclusieve CANAL+ Originals en internationale producties van CANAL+ Group, maar ook tot bijzondere en exclusieve titels van Viaplay, Fremantle, Dutch CORE, Lionsgate en Lumière.

Verwachte series voor lancering zijn onder andere de CANAL+ Original The Brigade en een nieuw seizoen van de succesvolle Noorse serie Furia. Van buiten de Europese grenzen komt de nieuwe actieserie Negotiator.

De CANAL+ streamingdienst is binnenkort beschikbaar in de Appstore, Playstore en via Ziggo. Een abonnement is verkrijgbaar op canalplus.nl vanaf 4,99 euro per maand. De eerste zeven dagen is de app gratis, daarna is deze maandelijks opzegbaar.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond