Deel dit artikel
-

Candid Group neemt daily dialogues over

Candid Group maakt de overname bekend van daily dialogues, een specialist uit Rotterdam in socialmediamarketing.

De bedrijven maken dat vanochtend bekend aan de markt. Hoeveel geld met de transactie is gemoeid, houden de partijen voor zich.

Het specifieke domein socialmediamarketing ontbrak nog in het uitdijende portfolio van Candid Group, dat zijn hoofdkantoor in Amsterdam Noord heeft.

“De vraag naar targeted social blijft groeien. Met de toevoeging van daily dialogues vergroten we onze capaciteit en spelen we goed in op de groeiende vraag van klanten”, aldus Gérard Ghazarian, oprichter van Candid Group. Het bureau uit de havenstad werd in 2011 opgericht. Het won meerdere FD Gazelles en vermeldingen in de EMERCE 100.

daily dialogues is door de jaren heen meegegroeid met toptalenten en hun expertise. Dit is ook de kracht van Candid Group. Met elk bureau dat we verwelkomen, transformeren wij tot een nog sterker en slimmer bedrijf.”

De nieuwe telg blijft op zijn huidige locatie op de grens tussen Rotterdam en Schiedam.

De toetreding van daily dialogues volgt kort op de aankondiging van de Candid-overname van XXS Amsterdam. Dat brengt het totaal aantal werknemers van de groep op 220. De groep heeft online en offline mediabureaus en digitale marketingkennis onder een dak, zoals bijvoorbeeld: the online company, havana harbor, M2Media, Stroom en 6circles.

Deel dit bericht

4 Reacties

Leon Gerrits

Gefeliciteerd Sjef. Mooi nieuws!

Sjef - daily dialogues

Thanks Leon, we zijn er blij mee 🙂

Rob Bogaers - FindFactory Digital Agency

Hey Sjef,
Heel nice! Mooie stap.

Sjef - Daily dialogues

Thanks Rob!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond