Deel dit artikel
-

Cannes Lions keert terug als fysiek event in juni 2021

De jurering en uitreiking van de reclamevakprijzen Cannes Lions vindt dit jaar weer zoals gebruikelijk plaats in Frankrijk, met een fysiek event aan de Middellandse Zee.

De vakjury’s zullen ingezonden werk van 2021 én van 2020 beoordelen. De organisatie wil het uitvallen van de afgelopen editie hiermee in zekere zin goedmaken.

Ook het omringende reclamefestival, waarop digitale media- en techgiganten prominente plaatsen zijn gaan innemen, wordt hervat. Tickets zijn sinds woensdag te koop. De organisatie houdt wel de digitale component in stand die het vorig jaar als noodgreep doorvoerde. Hoewel de opzet daarvan niet de allure had van een bijeenkomst in zuid-Frankrijk schreven niettemin tachtigduizend belangstellenden zijn ervoor in.

Lions-voorziter Phillip Thomas legt uit: “Nu er meer vaccin beschikbaar komt, hoop ik dat we elkaar gewoon weer in persoon kunnen treffen in juni, ook als dat betekent dat we maar een beperkt aantal bezoekers kunnen toelaten. We houden de gezondsheidssituatie goed in de gaten. Rond hetzelfde tijdraam staan er al meer internationale events gepland.”

Foto: Stefan Jurca (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond