Deel dit artikel
-

Catawiki haalt oud-topper van Flipkart als CMO

Veilingsite Catawiki heeft Ravi Vora uit India aangesteld als Chief Marketing Officer de groei van het platform te versnellen.

Ilse Kamps, algemeen directeur van Catawiki, zegt in een geschreven toelichting: “We hebben wereldwijd gezocht naar een CMO die bij onze bedrijfscultuur past en de juiste ervaring meeneemt om Catawiki nog sneller te laten groeien. Ravi Vora heeft zowel ervaring met het bouwen van merken als met het neerzetten van de juiste marketingstrategie. Hij weet dan ook wat er vanuit marketing perspectief nodig is om bedrijven naar the next level te brengen. We zijn erg blij dat we hem aan boord hebben.”

Vora werkte eerder voor internationale partijen als Unilever en Heinz. Wat Catawiki erg zal aanspreken is zijn directe betrokkenheid bij de explosieve groei van e-commerceplatform Flipkart uit India. Daar is het inmiddels een van de vier grootste e-commercepartijen, met financieringen op zak van onder meer eBay, Microsoft, Softbank, Naspers, Accell en DST.

In een reactie aan deze uitgave laat Vora weten voor Catawiki te kiezen, omdat het veel overeenkomsten heeft met de start-ups waar hij eerder werkte en hij Europa als mooie uitdaging ziet omdat het voor hem een nieuwe markt is.

Vora’s voorganger Harmen Visscher is nu verantwoordelijk voor het programmatic team met daarin meer dan twintig online marketeers.

Deel dit bericht

2 Reacties

Gert Snijders

Wij wensen een ieder met deze aanstelling heel veel succes.
Prima ontwikkeling voor Catawiki.

E.de groot - Gepensioneerd

Jullie vragen steeds callmedewerkers,Maar volgens een uitzendbureau wordt iedereen zonder reden afgewezen.mijn dochter wordt ook zonder reden afgewezen.jullie eisen zijn te hoog voor zo’n slecht betaalde functie en niet een fatsoenlijke reactie sturen.slechte werkgever

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond