Deel dit artikel
-

Catawiki verhoogt profiel met nieuw design

Online veiling Catawiki trekt een nettere jas om aan naast de reguliere verzamelaar ook het wat duurdere publiek aan te spreken.

Het nieuwe design vloeit voort uit een herijking van de gewenste identiteit. Het profiel daarvan ligt wat hoger. Ook meer vermogende klanten die exclusieve items zoeken, moeten zich aangesproken voelen.

De kwaliteit van het aanbod wordt naar voren getrokken door de veilingmeesters van de afzonderlijke categorieën een prominentere plaats op de site te geven.

Daniel Sytsma van dentsuACHTUNG!, verantwoordelijk voor de nieuwe identiteit en het platform: “We zijn op zoek gegaan naar het juiste spanningsveld tussen de geloofwaardigheid van traditionele veilinghuizen en het innovatieve karakter van online marktplaatsen. Vanuit één centraal design idee hebben we direct gewerkt aan identiteit, digitaal platform en campagne. Catawiki is voor ons een droomklant die perfect aansluit bij
ons nieuwe bureaumodel.”

Catawiki’s vernieuwingen worden wereldkundig gemaakt met een online reclamecampagne die vandaag internationaal van start gaat.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond