Deel dit artikel
-

CB met S&H de modemarkt op

CB, voorheen het Centraal Boekhuis, gaat samen met fulfilmentspecialist S&H e-commercediensten leveren aan de modemarkt.

Dat maken de partijen in de komende weken officieel bekend. De gezamenlijke propositie werd gisteren alvast getoond tijdens dagcongres Emerce eFashion in Amsterdam.

Door de samenwerking kan S&H zijn capaciteit en werkterrein vergroten. Op die manier wil het grotere bedrijven op de modemarkt kunnen bedienen. CB is niet enkel meer op de mediamarkt actief, maar bedient ook de Fashion- en Healthsector. In het eerste segment concurreren ze niet om klanten.

Directeur Hans Elshout van S&H verklaart de samenwerking: “De ervaring heeft mij geleerd dat de behoeften van Fashion heel specifiek zijn. S&H heeft er daarom bewust voor gekozen om die markt qua logistiek niet te bedienen. Voor CB is dat juist een beoogde core market, maar die kan juist niet de niet-logistieke diensten invullen.”

Retailers kunnen hun digitale operaties van voor tot achter uitbesteden bij S&H en CB. Dat gaat van de bouw en het onderhoud van de webwinkel tot boekhouding, facturatie, verzending en klantenservice.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond