Deel dit artikel
-

Centraal Beheer opent webwinkel voor ondernemers

Verzekeraar Centraal Beheer introduceert de Ondernemerswinkel. Een online platform met zakelijke dienstverlening voor ondernemers, zzp-ers en bedrijven. Zoals juridische hulp, diensten voor ICT-beveiliging en voor personeel en organisatie.

De Ondernemerswinkel is er niet alleen voor klanten van Centraal Beheer maar voor iedereen. Het aanbod bestaat uit concrete diensten en oplossingen die de ondernemer helpen. Voor grote impactvolle zaken en voor kleine alledaagse dingen: zakelijk juridisch advies, incassodiensten, hulp bij burn-out klachten van personeel en ICT-beveiliging. Maar ook elektrakeuring en zakelijke pechhulp on demand.

In de Ondernemerswinkel biedt Centraal Beheer ook diensten, oplossingen en diensten aan van partners. Deze partners komen uit het eigen netwerk. Zij hebben zeer veel expertise en ervaring op juist dát ene vakgebied. En bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Uit onderzoek door IPSOS in opdracht van Interpolis komt naar voren dat een ondernemer vaak voor situaties staat waar hij of zij geen kennis van of tijd voor heeft. Ondernemers liggen wakker van vraagstukken en uitdagingen als het behouden en werven van klanten, voldoen aan wet- en regelgeving, te hoge werkdruk, burn-outklachten onder personeel, concurrentie voorblijven en daarnaast als ondernemer ook zelf nog in staat blijven om het werk te blijven doen. Dit zijn uitdagingen waarbij ondernemers wel wat hulp kunnen gebruiken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond