Deel dit artikel
-

Centric en Innovadis samen in e-commerce maatwerk

Automatiseerder Centric is een samenwerking aangegaan met Innovadis op het gebied van e-commerce. Dat laatste bedrijf gaat webwinkels voor klanten bouwen, waarbij Centric voor klanten het vaste aanspreekpunt wordt.

Centric, leverancier van maatwerk- en standaardsoftware, leverde al complexe ICT-omgevingen aan bedrijven in diverse branches en nu hoort ook een e-commerceplatform tot de mogelijkheden. “Dat is wat we voor hebben op andere bedrijven, want er zijn natuurlijk voldoende bedrijven die e-commerce-oplossingen leveren”, zegt woordvoerder Alexander van Dijk van Innovadis. “De integratie met ERP bijvoorbeeld is over het algemeen lastig.”

De webshop van de klant wordt waar nodig gekoppeld aan de andere systemen van de klant, zoals het voorraadbeheer WMS, ERP, CRM, PIM en meer.

De e-commerceoplossing is geschikt voor zowel B2B als B2C en naast de realisatie van een professionele webshop, behoort online marketing ook tot de mogelijkheden. Ook maatwerk, zegt Van Dijk. “Je moet denken aan allerlei instrumenten voor conversie.”

Hoewel CEO Gerard Sanderink van Centric uit het oosten van Nederland komt, zijn de contacten met het Enschedese Innovadis via andere kanalen tot stand gebracht.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond