Deel dit artikel
-

CEO Peter de Mönnink weg bij Talpa Network

De algemeen directeur van Talpa Network, Peter de Mönnink, verlaat het mediabedrijf per 31 december aanstaande. Hij wil, in zijn eigen woorden, zijn “ambitieniveau verleggen”.

Dat maakt Talpa Network zojuist bekend via een persbericht. John de Mol laat zich namens de raad van commissarissen niet anders dan dankbaar uit voor het werk van De Mönnink. De verder nietszeggende toelichting geeft de indruk dat de directeur op eigen initiatief vertrekt.

“Ondanks COVID staat er een robuust bedrijf met een groeipotentieel dat is gebaseerd op uitstekende mensen. Hun creativiteit wordt continu verankerd in krachtige merken. Toch is het na zoveel jaren een goed moment om mijn ambitieniveau te verleggen. Ik kijk met plezier en trots terug en verheug me op de volgende stap in mijn loopbaan.”

De CFO vertrok afgelopen september al en in juli van dit jaar maakte het mediabedrijf bekend dat driehonderd medewerkers hun baan verliezen omdat de inkomsten fors tegenvallen. De meeste personele investeringen, afgemeten aan de vacatures, gaan naar IT & Tech.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond