Deel dit artikel
-

CEO Priceline.com stapt op

Paul Hennessy stapt op als CEO van Priceline.com, onderdeel van het moederbedrijf dat ook Booking.com onder zijn beheer heeft. Hij wil zijn loopbaan buiten de reissector voortzetten.

Pricelineveteraan Brett Keller neemt tijdelijk zijn functie over.

Hennessy was nog maar kort CEO bij de Priceline Groep. Zijn vertrek komt kort nadat Priceline-topman Darren Huston zijn functie moest neerleggen, omdat hij een verhouding had met een werknemer. Huston wordt tijdelijk opgevolgd door Jeff Boyd, terwijl Gillian Tans sinds kort Booking.com leidt.

Deel dit bericht

4 Reacties

piet

Close, but not quite;-) Jullie halen iets door elkaar. Je hebt de priceline groep en je hebt priceline.com. Paul hennesy was van priceline.com

Jan Libbenga (Emerce)

En dat staat er dus ook, zie inleiding. Maar we begrijpen de verwarring, dus is het ‘CEO bij de Priceline Groep’ geworden.

Tim

Dat is dus fout. Hennesy was CEO bij priceline.com, wat onder de Priceline Groep valt. Hij was dus geen CEO van de groep. Priceline.com is een op zich zelf staande boekings website. Onder de groep vallen meerdere merken, waarvan Huston voormalig CEO was.

Jan Libbenga (Emerce)

Tim, dat staat er ook: ‘Paul Hennessy stapt op als CEO van Priceline.com, onderdeel van het moederbedrijf dat ook Booking.com onder zijn beheer heeft.’

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond