Deel dit artikel
-

CES: BrainCreators kondigt totaaloplossing aan voor schaalbare AI

Het Nederlandse BrainCreators heeft op de CES in Las Vegas een totaaloplossing voor schaalbare AI aangekondigd. Het platform genaamd BrainPower brengt data, domeinkennis en algoritmes bij elkaar op één fysieke machine.

Organisaties kunnen met de oplossing zelf AI-toepassingen ontwikkelen en datasets verrijken en beheren.

Een rijke set met labels is cruciaal om een AI algoritme te laten leren. Het systeem kan adviseren welke labels nuttig zijn en gebruikers helpen om de overige data snel en correct te annoteren. Met elke iteratie maakt het model betere voorspellingen. Daarnaast kunnen teams worden aangestuurd en beleidsregels worden ingesteld, die ervoor zorgen dat data correct wordt gelabeld en veilig kan worden gedeeld.

Vaak zijn AI initiatieven sterk gefragmenteerd, waardoor organisaties het overzicht kwijtraken over hun verrijkte datasets, daadwerkelijke projectkosten en oplossingen in productie, zegt Jasper Wognum, CEO en mede-oprichter van BrainCreators.

BrainPower maakt naar eigen zeggen kosten voorspelbaar door een vaste capaciteit te bieden op een GPU server. Deze server is speciaal ontwikkeld voor data-intensieve workloads zoals machine learning.

BrainPower is beschikbaar vanaf 3500 euro per maand.

Foto CES

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond