Deel dit artikel
-

Yourzine sluit samenwerking met CloseContact

CloseContact en Yourzine gaan een strategische samenwerking aan waarbij de partijen hun kennis over techniek, strategie en campagnemanagement combineren.

Dat maken ze in de loop van deze ochtend bekend. De focus van het partnership tussen Yourzine en CloseContact is Salesforce Marketing Cloud. Beiden zijn werkzaam voor andere grote Nederlandse A-merken voor, wat heet, dialogue marketing en vullen elkaar naar eigen zeggen aan.

Leonie Rombout, salesdirector van Yourzine: “Waar Yourzine opdrachtgevers begeleidt op datagedreven klantcontactstrategieën, data-analyse en de creatie en executie van campagnes over alle (digitale) kanalen, herkent CloseContact deze benadering met een duidelijk sterke focus op tech als het gaat om Salesforce. Door samen te werken, kunnen we onze opdrachtgevers een brede en vooral geïntegreerde oplossing bieden.

Haar bedrijf werkt naast Salesforce ook met andere softwarepartners, zoals Selligent. CloseContact niet, maar met Thunderhead en clang. Diens CCO Andrew Bowler zegt in een verklaring: “Om onze groeiambities in een versneld tempo te realiseren, vormen we met deze partnership een completere dienstverlening op het gebied van dialoogmarketing.”

Er is geen sprake van aandelentransactie tussen de partijen, enkel een operationele samenwerking.

Foto: Philipp Ramseier (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond