Deel dit artikel
-

CM.com koopt ticketingspecialist EventsIT

Communicatie- en betaalplatform CM.com neemt EventsIT, specialist in ICT en ticketing voor sportevenementen, uit Rotterdam over.

De bedrijven maakten de overname gisteren bekend. Financiële details van de transactie meldden ze niet.

Het kantoor van EventsIT blijft nog een jaar bestaan. Achter de schermen zal het portfolio al worden geïntegreerd met dat van de nieuwe eigenaar uit Breda. Dat bestaat naast ticketing ook uit de IT-zaken die daarbij horen in de sportbusiness. De Rotterdammers werkten afgelopen jaar onder meer aan het NK Tennis en de Davis Cup en de KLM Open.

Gilbert Gooijers, managing director van CM.com: “Met de overname van EventsIT halen we specialistische ervaring, kennis en techniek in huis die een logische aanvulling vormen op ons productaanbod voor de sportsector, één van de markten waar wij ons specifiek op richten. De overname is een manier om het portfolio compleet te maken. We zien recent een groeiende vraag vanuit professionele sportorganisaties naar de combinatie van toegang-, betaal- en dataoplossingen. EventsIT past, vanwege de specialisatie in sportticketing, perfect in de plannen van CM.com als totaalleverancier voor de sportsector.”

Foto: Shawn Perez (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond