Deel dit artikel
-

CM.com en Lowlands starten proef met mobiel betalen

CM.com heeft onder de naam Mobile Order samen met Lowlands een pilot opgezet waarmee festivalgangers vanuit de Lowlands Festival app 2019 bij drie bars hun bestelling kunnen plaatsen. Na het invoeren van de bestelling verschijnt in de app een QR-code waarmee de bestelling bij de bar kan worden afgehaald. Fysieke muntjes zijn niet langer nodig.

Organisator Mojo heeft voor de vorige edities van Lowlands veel betaalmogelijkheden onderzocht. Maar geen enkele betaaloplossing voldeed aan de eisen van bedrijfszekerheid, gebruiksgemak en financiële veiligheid.

CM.com brengt het betaalgemak naar daarentegen naar de festivalapp in plaats van naar een andere app, of betaalterminal, en daarmee dus rechtstreeks naar de bezoekers. Geen rijen bij de muntkassa’s, maar bestellen waar je wil en wanneer je wil, en vervolgens met de QR-code de bestelling ophalen. Het systeem blijft bij pin-, of internetstoringen bovendien operationeel.

Mobile Order is te vinden in het hoofdmenu van de officiële Lowlands app en zal circa één week voorafgaand aan Lowlands geactiveerd worden. Vanaf dat moment kunnen bezoekers zich registreren voor gebruik. Ook tijdens het festival kunnen bezoekers besluiten gebruik te maken van Mobile Order.

Lowlands begint op vrijdag 16 augustus.

Deel dit bericht

1 Reactie

peter

Oei Lowlands, dat dat nog bestaat joh…… Maarja ik kom ook niet zo vaak meer buiten!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond