Deel dit artikel
-

CM.com verhuist Amsterdams kantoor naar Rembrandt Park One

CM.com opent een kantoor in Rembrandt Park One, het voormalige Ringpark-gebouw in Amsterdam-West. Het beursgenoteerde bedrijf uit Breda huurt met ingang van het eerste kwartaal van 2023 de eerste en tweede verdieping van het paviljoen bij het herontwikkelde kantoorgebouw.

CM.com ziet Rembrandt Park One als een goed bereikbare hub voor medewerkers en relaties. De afgelopen jaren nam CM.com verschillende bedrijven over met kantoren in de regio Amsterdam. De medewerkers van deze bedrijven verhuizen begin volgend jaar naar de bijna 2.000 vierkante meter vloeroppervlak van het paviljoen van Rembrandt Park One. Het paviljoen is daarmee volledig verhuurd.

Het kantoorgebouw ligt aan de Nachtwachtlaan op een perceel van 11.000 vierkante meter en kijkt uit op het Rembrandtpark, het een-na-grootste stadspark van Amsterdam. Door de ligging aan de A10 is de campus uitstekend bereikbaar met de auto. Het centrum van Amsterdam en Schiphol zijn snel te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het nabij gelegen station Amsterdam Lelylaan.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond