Deel dit artikel
-

CODE D’AZUR opent zijn eerste kantoor in Dubai

Creatief digital brand experience bureau CODE D’AZUR opent zijn eerste kantoor in Dubai. Het kantoor ondersteunt de internationale groeistrategie van het bureau en de toenemende vraag vanuit het Midden-Oosten.

CODE D’AZUR is gespecialiseerd in consultancy en transformatie, het bouwen van digitale ecosystemen en het creëren van campagnes.

De nieuwe vestiging staat onder leiding van Soraya Spahi. Spahi werkte de afgelopen jaren aan het creëren, lanceren en managen van de digitale afdeling bij The Qode, Karla Otto en de Midden-Oosten partners van K2 Asia onder The Independents Group.

Samen met een executive producer zal Spahi zich focussen op het managen van lopende projecten en het verder uitbouwen van de aanwezigheid in de regio.

Het Midden-Oosten is volgens het bureau een dynamische regio met veel potentie op het gebied van digital en design.

CODE D’AZUR heeft naast het kantoor in Dubai vestigingen in Amsterdam, Barcelona en opende vorig jaar een kantoor in Austin, Texas. Het bureau werkt voor merken als ABN AMRO Bank, Albert Heijn, KLM Royal Dutch Airlines, Philips, Polestar, Red Bull, T-Mobile en Tele2.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond