Deel dit artikel
-

Compensatie voor gedupeerde Sanoma webloggers

Uitgeverij Sanoma overweegt compensatie voor de uit de hand gelopen migratie van bijna 400.000 weblogs naar een nieuwe omgeving. Nog altijd zijn veel weblogs niet online, en veel bloggers hebben de wijk naar eigen domeinen genomen. (meer…)

Deel dit bericht

6 Reacties

Karin

Grote vraag is waarom Sanoma zelf niet meer en beter over dit debacle communiceert. Is het echt waar dat ze haar bloggers wil compenseren? Hoe kan ik dit verifieren?

Job te Pas, kinderpsycholoog

Bij Sanoma heb ik bovenstaande betaalde website voor mijn praktijk van kinderpsycholoog. Door het debacle van de verhuizing van de sites raakte mijn site hevig verminkt en meestal onbereikbaar,. Dat heeft mij zeker 10.000 euro schade opgeleverd aan omzetverlies.Op klachten wordt zeer traag en alleen met automatische niet relevante boodschappen gereageerd.
Ik heb inmiddels een site bij Ziggo, wel stabiel en betrouwbaar: http://home.casema.nl/psychos/

Hoe denkt Sanoma mijn schade te vergoeden?

Jan de Stripman

Het is een drama. Gelukkig heb ik, als oud VK-blogger gekozen voor blogspot, maar jongens, je zal toch hebben gedacht op weblog.nl probleemloos door te kunnen bloggen…

Annelies

Vraag me af waar de oude VK-blogs nu zijn, tussen de VK-wal en het Weblog.nl-schip????

Ina Dijstelberge

Het overgrote deel van de actieve VKbloggers is allang elders aan het bloggen. Een groot deel daarvan heeft ook hun vkblog verhuist naar deze nieuwe plek.
Zo’n 175 bloggers kun je terugvinden op de website van de Onafhankelijke Bloggers Associatie. Daar kan ook nog steeds ( kon al vanaf eind februari 2011) een exportbestand voor wordpress van het vkblog worden aangevraagd.
Kortom, voor vkbloggers is er niet zo’n groot probleem, behalve als ze natuurlijk persé bij weblog willen bloggen.

Jokezelf

Het overgrote deel van de actieve web-logbloggers heeft ook niet afgewacht en is elders opnieuw begonnen. Inmiddels kun je heel af en toe mondjesmaat op web-log inloggen, maar dan word je er bijna meteen ook weer uitgegooid. Voordat dat gebeurde heb ik snel mijn blogs e.d. geëxporteerd, waardoor ik een en ander op mijn nieuwe stekkie kon importeren, dus mijn wordpressblog is nu helemaal compleet met wat ik destijds niet had opgeslagen. En ook ik ben lid van de OBA, net als een aantal van mijn mede oud-webbies.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond