Deel dit artikel
-

Congresmarkt vreest lockdown, eerste afzegging

Telecompaper wacht de besluitvorming over het advies van het OMT niet af en heeft zijn jaarcongres Telecom Insights 2021 in Bussum eind november reeds afgeblazen. Het congres wordt verplaatst naar 24 maart 2022.

Het demissionaire kabinet heeft nog geen knopen doorgehakt over de coronamaatregelen. Eerder meldden bronnen aan de NOS dat het Outbreak Management Team (OMT) adviseert twee weken een beperkte lockdown in te stellen. In die periode zouden evenementen worden geschrapt. Vermoedelijk gaan die maatregelen morgen per direct in.

Voor de komende weken staan nog diverse grote techevenementen gepland, waaronder Friends of Search (16 november) in de Kromhouthal.

De Vereniging van Evenementenmakers (VVEM) is ontstemd. De directeur van de RAI in Amsterdam noemt het advies ‘met een kanon op een muis schieten’. De RAI heeft, net als de Jaarbeurs in Utrecht, een vol congresprogramma, waaronder het internationale Digital Marketing World Forum – Conference and Exhibition en TechEx Europe. Ook IBC 2021 (3-6 december), de internationale beurs voor omroeptechnologie, is onzeker geworden.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond