Deel dit artikel
-

Connected tv: volop kansen voor tweede scherm

Connected tv, televisie met een internetaansluiting, doet het goed. GfK Retail and Technology schat dat eind 2013 zestig procent van de huishoudens beschikt over een connected tv, zo maakte het bedrijf gisteren bekend op het Mediapark Jaarcongres in Hilversum. (meer…)

Deel dit bericht

4 Reacties

Jeroen Bos

Kansen te over voor connected TV, maar hoe gaat het commissariaat van de media om met nieuwe mogelijkheden als pushed content, wanneer gebruikers apps gebruiken die daarvoor toestemming hebben? Connected TV volgt het model van de iPhone en werkt in de toekomst ( sommige merken nu al ) met apps. Vanuit deze apps kan gecommuniceerd worden als de gebruiker daar toestemming voor geeft. Wat nu als apps icm tv gebruikt worden zoals bijvoorbeeld Social TV van Samsung? Dan ontstaan er ineens nieuwe realtime advertising mogelijkheden voor adverteerders.
Permission based?

Just Vervaart

Kleine aanvulling. 4K-tv was twee jaar geleden al voor het publiek te zien op de IBC in Amsterdam, inclusief Dolby 21.4 (!)

Jan van Ottele

@Jeroen Bos: wat je beschrijft is wat ZappoTV doet. Je gebruikt een iPhone / iPad app om via DLNA / UPnP content naar de connected TV te sturen. De rol van het commissariaat van de media lijkt me uitgespeeld hier.

Tim

Connected tv is ideaal als je kijkt naar wat de mogelijkheden er van zijn.. geen wonder dat dit de markt gaat over nemen! Met Yahoo! Connected TV kun je bijna alles wat je met je iphone/ipad ook kan; alleen niet surfen op het internet; dan moet je wel bij GoogleTV zijn.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond