Deel dit artikel
-

Consumentenbond: Betaal niet voor TripEnjoy

De Consumentenbond waarschuwt voor TripEnjoy, de zoveelste partij die telefonisch een onduidelijk reisaanbod verkoopt met daarna een agressieve aanmaning, ditmaal van incassobureau Prevent Interland.

Consumenten werden benaderd met het verhaal dat zij een prijs hadden gewonnen en voor 69,95 euro een reisje of stedentrip konden maken.

Ook wie zich per mail afmeldde, kreeg te maken met incassobureau Prevent Interland. De site waar consumenten zich konden afmelden is inmiddels uit de lucht.

De Consumentenbond constateert een flinke stijging van dubieuze aanbieders, recentelijk BestTip/Fly-a-Way.eu, Vakantiegarant en de Reisplanner. In vrijwel alle gevallen gaat het om ongeldige overeenkomsten, omdat de aanbieder onvoldoende informatie verstrekt, het onduidelijk is wat de dienst inhoudt of de vereiste handtekening ontbreekt. Ook de Autoriteit Consument & Markt waarschuwt voor dit soort aanbieders.

Deel dit bericht

1 Reactie

Bep

Hallo ik ben een paar maanden geleden gebeld door trip enjoy heb duidelijk tegen mevrouw gezegd dat ik daar geen interesse in had maar ze bleef doordrammen dat ik papieren opgestuurd kreeg dat ik het gewoon door kon nemen en zag ik er niets in ik ze terug kon sturen dat daar geen verplichtingen aan zaten nooit geen papieren ontvangen tot ik gebeld word door prevent interland en of ik maar liefs 223,70 wilde overmaken want ik had toegestemd en geen papieren teruggestuurd dus ik ging accoord volgens hun en op aggresieve manier verder gezegd dat het onder zou gaan als ik niet zou betalen naar een deurwaarde en dat die kosten ook op mij verhaald zouden worden en ik ben zo stom geweest dat ik het in twee keer hebt betaald en ik heb de bank gebeld of die tweede betaling teruggeboekt kon worden maar dat kon niet wat kan ik nu nog doen graag u hulp.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond