Deel dit artikel
-

Coolblue behaalt recordomzet, opent acht nieuwe winkels

Coolblue sloot het jaar af met een recordomzet van 2,41 miljard euro in Nederland, België, Duitsland en met Coolblue Energie. De verdere automatisering van het magazijn en het nóg efficiënter maken van de winkels, droegen bij tot een verdubbeling van het bedrijfsresultaat (EBITDA) tot 88,3 miljoen euro.

Dit jaar gaat Coolblue acht nieuwe winkels openen in Nederland, België en Duitsland, waarin volgens het bedrijf grote verbeteringen worden doorgevoerd. In Nederland komen er winkels in Breda, Hengelo, Leeuwarden en een tweede winkel in Amsterdam. In België wordt er een winkel geopend in de buurt van Luik.

Ook in Duitsland zet de groei volgens het bedrijf stevig door. Coolblue verdubbelt er zijn bezorggebied en morgen wordt er zelfs al een tweede depot geopend in Frankfurt. Hiermee kunnen 5 miljoen extra klanten blij gemaakt worden met Coolblues eigen witgoedbezorging en -installatieservice.

Coolblue Energie lanceert binnenkort Slim Laden. Hiermee sturen klanten hun laadpaal op afstand aan, waardoor hij vanzelf gaat laden als de energieprijzen laag of negatief zijn.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond