Deel dit artikel
-

Coolblue introduceert gratis bezorging op zondagmiddag

Coolblue verzorgt samen met PostNL vanaf 30 augustus zondaglevering in Nederland en België. Het is de eerste grote webwinkel in Nederland die 7 dagen per week pakketjes gaat bezorgen.

De nieuwe bezorgoptie is elke weekdag beschikbaar. Klanten kunnen ook op woensdag kiezen om een nieuwe camera, smartphone of barbeque op de vrije zondag te ontvangen.

Zondagbezorging past bij het streven van Coolblue om klanten steeds meer controle te geven over hun bezorgmoment, zegt het bedrijf. Eerder introduceerde het VandaagNog, waarmee bestellingen voor 15.00 uur dezelfde dag geleverd kunnen worden. Ook levering op een specifiek tijdvak, afhalen bij 2.000 afhaalpunten en bezorging bij één van de 7 Coolblue-winkels is mogelijk.

Alleen hele grote producten als tv’s en wasmachines zijn uitgesloten van deze nieuwe dienst. Verder geldt de zondagbezorging voor vrijwel alle 40.000 producten die Coolblue verkoopt.

PostNL benadrukt dat het voorlopig nog om een proef gaat. Bij succes kunnen alle webwinkelklanten vanaf volgend jaar gebruik maken van de extra bezorging.

Dit bericht is 351 keer gedeeld

2 Reacties

Paul Haarman

Zolang het een keuze betreft vind ik het een prima plan. Ik weet dat er ook mensen zijn die de zondagsrust letterlijk nemen, voor deze mensen moet wel altijd begrip blijven. Die nuance zou ik goed communiceren.

KoalaBear

Vind het een mooi iets voor mij en de consument, maar minder voor de mensen die daarvoor op Zondag moeten gaat worden. Hoop niet dat er veel mensen met een jong gezin dit werk doen, die komen straks mogelijk voor een lastige keuze te staan om de kinderen ‘aan de kant’ te zetten.

Begrip, tsja, maar ze kunnen ook te ver gaan. Sommige websites zijn op Zondag onbereikbaar wegens het geloof.. Dat je niet kan bestellen zou ik nog kunnen begrijpen, maar dat je niet eens kan kijken…

Heb steeds minder begrip voor deze mensen, gelukkig zijn het er steeds minder 😛 Eerst naar kerk gaan, en vervolgens de gordijnen dicht doen en alles doen wat ‘god’ ‘verboden’ heeft 😛

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond