Deel dit artikel
-

Coolblue opent winkel in Den Haag

Coolblue opent eind dit jaar zijn grootste winkel in Den Haag, het zesde filiaal in Nederland. De nieuwe winkel komt op de begane grond van het complex New Babylon, naast Den Haag Centraal Station.

Het hing al langer in de lucht dat de elektronicawinkel een filiaal zou openen in de Hofstad en zojuist bevestigde de PR-afdeling dat het voor de jaarwisseling zal gebeuren. Maanden later dan verwacht.

Een exacte openingsdatum wordt niet gegeven, maar het zou niet meer dan logisch zijn dan dat dat voor de feestdagen is. Een vacature verklapt dat Coolblue zeker nog één verkoopmedewerker zoekt die in de eerste twee weken van november kan beginnen.

Over de formule van de nieuwe zaak wordt niet meer gezegd dan: “Het gaat om een nieuw concept dat anders is dan wat klanten gewend zijn in de huidige winkels.” Dat zou onder andere betekenen dat er meer apparatuur is uitgestald om aan te raken.

New Babylon is open van tien tot zeven uur. Volgens de legenda op de site van het gebouw zijn nog lang niet alle winkelruimten verhuurd.

Foto: Wikimedia (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Ron Gallas

Gefeliciteerd met het nieuwe filiaal. Hoop gauw eens langs te komen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond