Deel dit artikel
-

Coolblues baas Software naar Jumbo Tech Campus

Het hoofd Sofwareontwikkeling, Anneke Keller, verlaat Coolblue om bij supermarkt Jumbo de IT-afdeling te helpen groeien van vijftig naar tweehonderd man.

Keller maakt dat bekend op LinkedIn en vertelt daar dat ze in zekere zin dezelfde klus bij Jumbo gaat doen als bij Coolblue. Bij de elektronicawinkel migreerde ze alle IT naar de cloud en zag het team van veertig naar tweehonderd man groeien. Bij Jumbo klinken de ambities vergelijkbaar.

De personele migratie naar Veghel vindt plaats op 1 november.

Eind augustus maakte Jumbo Supermarkten bekend dat het een High Tech Campus opricht. Daarin brengt het alle technisch ontwikkelaars onder. Dat team is nu zo’n vijftig man groot, maar dat moet verviervoudigen in omvang. De supermarktketen beseft dat wil het in het digitale domein sprongen vooruit maken, dat het fors moet investeren in het bouwen en doorontwikkelen van kanalen, tools en features.

In de Twinkle100 staat Albert Heijn Onlin op plek vijf met een omzetbedrag van vierhonderd miljoen euro voor het jaar 2016. Jumbo Supermarkten laat zich een vijftiende plek toedichten met een verkooptotaal van honderd miljoen euro. Supermarktketen Plus staat op plek 63 met twintig miljoen euro, Picnic op 93 vanwege een omzet van 13,5 miljoen en Hoogvliet op 117 met elf miljoen.

Foto: FaceMePLS (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond