Deel dit artikel
-

Corinne Vigreux treedt toe tot Raad van Commissarissen Pathé

Met ingang van 1 januari 2024 is Corinne Vigreux benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Pathé. Zij volgt hiermee Lauge Nielsen op, die deze functie bekleedde sinds zijn afscheid eind 2018 als CEO.

Vigreux treedt toe als een van de drie Nederlandse commissarissen naast huidig raadsleden Annemarie van Gaal en Jan Willem Sodderland, en twee afgevaardigden van het Franse moederbedrijf: Pathé Theatres eigenaar Jérôme Seydoux en President Aurélien Bosc.

Corinne Vigreux is medeoprichter en CMO van TomTom. Tevens is zij vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com NV. Vanuit Vigreux’ stichting Sofronie heeft zij in 2018 het Codam Coding College opgericht; een school die een zo groot mogelijk en diverse nieuwe generatie voorbereidt op de banen van vandaag en morgen.

Vigreux werd in 2012 benoemd tot Chevalier de la Legion d’Honneur en in 2016 tot Officier in de Koninklijke Orde van Oranje-Nassau. Op 15 november jongstleden won zij de ‘Business Woman of the Year’ van Harper’s Bazaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond