Deel dit artikel
-

Corona: ook Cloudfest2020 afgelast

Wederom is een groot techevenement afgelast vanwege het coronavirus. Cloudfest2020, het grootste meerdaagse evenement voor de internationale hosting- en cloudwereld dat over twee weken in Duitsland had moeten plaatsvinden, gaat niet door.

ISPConnect, de brancheorganisatie van Nederlandse hosting- en Cloudproviders, had daar de nodige activiteiten gepland. Ook Dutch Night, het feest voor de Nederlandse gemeenschap op CloudFest, gaat niet door. Dutch Night trok vorig jaar ongeveer 450 bezoekers.

Simon Besteman, directeur van ISPConnect, staat achter het besluit van CloudFest: ‘We kunnen en willen geen enkel risico nemen met de gezondheid van de bezoekers’.

Directie en bestuur van ISPConnect onderzoeken alternatieven, maar daarmee wordt gewacht tot het verspreidingsgevaar van het virus geweken is.

In de VS is de Game Developers Conference alsnog opgeschort nadat de ene na de andere exposant afhaakte. De organisatoren willen het evenement naar de zomer opschuiven. Een datum staat nog niet vast.

Ook de Autosalon van Genève is afgelast op last van de Zwitserse autoriteiten. Die verbieden evenementen waar meer dan 1000 bezoekers tezamen komen. De Autosalon trekt doorgaans 600.000 bezoekers.

Foto ISPConnect

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond