Deel dit artikel
-

Corona: meer beurzen en congressen afgezegd

In Duitsland is de glasvezelbeurs Fiberdays 2020 in Wiesbaden van het Bundesverband Breitbandkommunikation (Breko) vanwege het coronavirus opgeschoven. Vermoedelijk wordt de beurs half oktober gehouden.

Ook de internationale Cyber Security Tech Summit Europe 2020 in Bonn wordt nu later gehouden, ondanks de geringe kans op besmetting. In Duitsland is het aantal mensen dat besmet is met het nieuwe coronavirus zondag weliswaar gestegen tot 129, maar slechts in negen van de zestien Duitse deelstaten is het virus nu vastgesteld.

Eerder gingen Cloudfest in Duitsland en de Amerikaanse Game Developers Conference niet door. Facebook annuleerde zijn ontwikkelaarscongres F8.

Twitter heeft zijn werknemers een reisverbod opgelegd in elk geval voor reizen die niet strikt noodzakelijk zijn.

Mediabedrijf Dentsu sloot vorige week het hoofdkantoor in Tokio nadat er een besmetting was vastgesteld. De scholen in de stad zijn voor minstens een een maand gesloten. De Olympische Zomerspelen gaan vooralsnog door.

De algemene verwachting is dat het virus milder wordt en uiteindelijk verdwijnt als de temperaturen stijgen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Mylastminutes

Ook de Microsoft Ignite beurs in de Amsterdamse RAI die voglende week gehouden zou worden op 11 en 12 maart is gecancelled.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond