Deel dit artikel
-

Creatieve hoogvliegers naar Digital Dinner Amsterdam

Een betere toekomst, inspiratie en creatie zijn drie hoofdthema’s van het 8e Digital Dinner Amsterdam, over twee weken op 15 oktober. Een avond met gedachten die de vrije loop krijgen en culinair genieten voor de luisteraars.

Digital Dinner, aan de vooravond van het creatieve event Dare, staat dit jaar in het teken van inspirerende verhalen van creatieve sprekers. Hoe dragen zij bij aan een ‘better future’? Dat vertellen zij tijdens de achtste editie van dit open diner.

Remco Marinus & Wendeline Sassen, Tim van Deursen, Maartje Weijers en Rolf Coppens zijn de creatieve hoogvliegers van Havas Lemz, Q42/Hack the Planet, Boomerang Create en GRRR. De avond is voor hen een podium om hun visie te geven op een duurzame toekomst, maar ook wat hen daartoe inspireert.

De locatie voor deze editie is een combinatie van creatieve en culturele broedplaats, waar je tevens fantastisch kunt eten: restaurant Entrepot.

Meer dan 120 senior creatieven, design directors en strategen van vooraanstaande digital agencies, start-ups en merken zijn aanwezig om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. De moderator van de avond is Roel Welling.

Elk jaar is het diner vooraf uitverkocht. De meeste plaatsen zijn inmiddels bezet, maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar via digitaldinneramsterdam.nl.

*) Zie hier de foto’s van Digital Dinner 2018.

Digital Dinner Amsterdam is een initiatief van Emerce. Wij hosten deze avond samen met: Dutch Digital Design, Merten Foto, Pop The Campaign & Superhero Cheesecake. Onze Raad van Advies: Alain Dujardin, Bert Hagedoorn, Henk Haaima, Hannes van Raaij & Niels van Esch.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond