Deel dit artikel
-

Cribber lanceert Hyves voor studenten

De Nederlandse startup Cribber lanceert vandaag een nieuw sociaal platform exclusief voor studenten en studentenhuizen. Men spreekt over het ‘eerste sociale platform van Nederlandse bodem’ na Hyves.

Het platform beoogt om studenten  makkelijker met elkaar in contact te laten komen, zoals ook Facebook dat ooit voor ogen had.

De initiatiefnemers van Cribber, Max Meulendijks (25) en Remco van Buren (41), zeggen dat er behoefte is aan een dergelijk platform.

Cribber is alleen toegankelijk voor de studenten zelf, niet voor buitenstaanders. Zij kunnen een profiel aanmaken, een pagina inrichten en huisgenoten uitnodigen. Vervolgens kunnen ze andere huizenpagina’s en bewonersprofielen bekijken, berichten en foto’s op de pagina plaatsen of huizen uitnodigen voor een huizenborrel.

Iedere studentenstad heeft verder een eigen Stadswall, een tijdlijn waarop studenten berichten kunnen achterlaten. Zoals een oproep voor een nieuwe kamer.

In de toekomst wordt Cribber uitgebreid met evenementenagenda’s per stad, besprekingen van studentenkroegen, kamerbemiddeling en een overzicht met studentenvacatures.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond