Deel dit artikel
-

Crowdfundactie voor geautomatiseerde nieuwsdienst

Nieuwsverzamelaar Yovoli is deze week op Kickstarter een crowdfundingactie begonnen. Doel is de oprichting van een geautomatiseerde nieuwsdienst voor freelance journalisten, kleine redacties, bloggers en persvoorlichters.

Het initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met Nieuwsbank BV en Telpress Benelux. Nieuwsbank zal per 1 november haar persberichtenservice aan Yovoli overdragen. Telpress zorgt voor de nieuwste robottechnologie met de Telpress NewsSlider. Al naar gelang de behoefte van de gebruikers wordt vanaf 1 november de attendering op persberichten uitgebreid met monitoring van alle belangrijke Nederlandstalige nieuwsmedia.

Ook het verzamelen van social media-berichten ligt in het verschiet. Zo krijgen gebruikers van Yovoli de beschikking over een instrument waarmee zijn elk nieuwsitem op de voet kunnen volgen.

De crowdfunding slaagt bij een bedrag van 6.600 euro. Crowdfunders kunnen kiezen uit financiering vanaf 12 tot 150 euro. Daar staat een abonnement voor 1 maand tot 1 jaar tegen de minimumprijs van 12.50 euro per maand tegenover. Bij 500 abonnees is het voortbestaan en de verdere ontwikkeling van de dienst al voldoende veiliggesteld.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond