Deel dit artikel
-

Crowdsite claimt allereerste Nederlandse webshop voor diensten

Amazon, maar dan voor diensten. Zo prijst Crowdsite zijn nieuwe platform aan. Het bedrijf geeft iedereen de kans om diensten aan te bieden, van het bouwen van een website tot het maken van een gepersonaliseerde pubquiz.

Het bedrijf achter Crowdsite bestaat sinds 2009 en bood tot voor kort ‘ontwerpwedstrijden’ aan. Bedrijven kunnen een wedstrijd uitschrijven voor een nieuw logo, waarna grafisch ontwerpers proefontwerpen kunnen inzenden.

Oprichter Roel Masselink (35) begon ooit met de site ontwerpen-voor-geld.nl, breidde in 2011 uit naar Duitsland en vlak daarna ook buiten Europa. Vanaf 2013 werd de naam Crowdsite geïntroduceerd.

Inmiddels is het platform verbreed naar 90.000 freelancers van over de hele wereld. Zij bieden van alles aan: van een cursus gebarentaal tot het gebruik van iemands 3D-printer.

Op dit moment zijn er een zestal vaste categorieën, naast de categorie ‘overig’: ontwerpdiensten, video en animaties, marketing, vertalingen en schrijven en (website)ontwikkeling. Op de site zijn nu zo’n tweehonderd verschillende diensten te vinden.

Diensten worden sinds kort ook aangeboden via partners, zo maakt de ontwerpdienst van het Duitse Flyeralarm gebruik van de white label-oplossing.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond