Deel dit artikel
-

Cryptobedrijf Dirk Scheringa haalt met ICO 10,2 miljoen dollar op (update)

HeadStart, het bedrijf met als boegbeeld oud-bankier Dirk Scheringa, heeft tijdens een eerste fase van een Initial Coin Offering in het weekend al 10,2 miljoen dollar opgehaald. Maar op internet wordt gewaarschuwd voor de oprichters.

Particuliere investeerders met geld – zogenoemde angels – hebben reeds 8,7 miljoen dollar geïnvesteerd. De rest kwam van alledaagse belangstellenden. Het streven was 10 miljoen dollar. De eigenlijke ICO, die nog moet komen, kan nog hoger uitvallen.

Bij een ICO wordt een cryptomunt uitgegeven waarvan de waarde moet stijgen.

HeadStart is het fintechbedrijf dat beursgangen in cryptomunten wil begeleiden. Men claimt dat de ICO’s vooraf zeer goed bekeken worden. Pas dan verdienen ze het ICO HeadStart Seal of Approval.

Scheringa, wiens DSB Bank failliet ging na de bankencrisis, figureert in een video waarin hij de grootbanken uitdaagt.

Op internet wordt gewaarschuwd dat de oprichters Nawid Habib, Aleksandar Martinovic en Seyed Mozafar Niazi betrokken zijn geweest bij het in 2015 geklapte piramidespel Levilon. Ook de Chief Operations Officer Martin Bylsma is volgens het MLMForum betrokken geweest bij diverse piramideconstructies, waaronder Power on Xpress.

Deel dit bericht

4 Reacties

Nomkwazi

Dit was de pre-ICO (pre-sales) en die loopt nog anderhalve week, de ICO moet nog komen.

Clyde

De pre-ICO loopt nog tot 20 december, met een token bonus oplopend tot 90%!

Leonard wolters

http://mlmforum.nl/forums/topic/ico-headstart-barst-van-de-piramidespel-figuren/

Keiharde oplichting (wederom). Bizar dat dit niet (af)gestraft wordt

Vedder

Opvallend is ook dat als je grotere transacties op etherscan terug gaat volgen, je weer bij hetzelfde ICO contract uitkomt. Om onduidelijke redenen zijn ze dus verzamelde funds opnieuw in het contract aan het stoppen. Dan kom je wel op de 10M 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond