Deel dit artikel
-

Cryptobeurs is 50 grootste crediteuren 3,1 miljard dollar schuldig

Cryptobeurs FTX, die bescherming heeft aangevraagd bij de Amerikaanse faillissementsrechtbank, stelt dat het de 50 grootste schuldeisers bijna 3,1 miljard verschuldigd is. Het platform is ongeveer 1,45 miljard verschuldigd aan zijn tien grootste schuldeisers.

Naar schatting 1 miljoen klanten en andere investeerders worden geconfronteerd met verliezen die in de miljarden dollars lopen.

FTX liet zaterdag weten dat het een strategische evaluatie van zijn wereldwijde activa heeft gelanceerd en zich voorbereidt op de verkoop of reorganisatie van sommige bedrijven.

Ripple CEO Brad Garlinghouse schijnt van plan te zijn om sommige bedrijven van FTX op te kopen. Garlinghouse vertelde tijdens een congres in Londen dat FTX CEO Sam Bankman-Fried hem opbelde om het beursplatform te redden.

De FTX-familie bestaat uit een groep van 130 bedrijven. Sommige dochterbedrijven vallen buiten het faillissementsproces, zoals de clearinginstelling LedgerX, FTX Digital Markets, FTX Australia Pty en FTX Express Pay.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond