Deel dit artikel
-

Cryptobeurs OKX keert terug naar Nederland

Cryptobeurs OKX keert terug op de Nederlandse markt met de OKX Wallet. Nederlandse klanten krijgen toegang tot spothandel (kopen en verkopen) en conversiediensten voor meer dan 150 cryptovaluta, waaronder meer dan 60 crypto/euro-handelsparen. OKX biedt ook euro-stortingen en -opnames. Nog geen jaar geleden besloot OKX zich juist terug te trekken uit de markt.

Door de integratie van OKX met iDEAL kunnen Nederlandse klanten onmiddellijk direct geld opnemen of op hun account storten. Stortingen en opnames via Single Euro Payments Area (SEPA) zijn ook gratis beschikbaar voor Nederlandse klanten.

Voor zijn gecentraliseerde exchange-diensten in Europa is OKX geregistreerd als cryptodienstverlener bij De Nederlandsche Bank (DNB) en heeft het een licentie als dienstverlener voor virtuele financiële activa in Malta.

De officiële lancering van de gecentraliseerde exchange en Web3 Wallet van OKX volgt op de rebranding van Okcoin Europe Ltd. naar OKX en de benoeming van Erald Ghoos als Europees algemeen directeur van OKX in april.

Er zullen voortdurend meer tokens worden toegevoegd voor de Nederlandse klanten van OKX.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond