Deel dit artikel
-

Cryptovalutabedrijf Xpose lijkt nu echt in rook opgegaan

Het is woensdag stil gebleven in het Telegram-kanaal van Xpose Protocol. Daar zou de nieuwe strategie voor de komende tijd uit de doeken worden gedaan.

Het cryptovalutabedrijf werd dit voorjaar met veel tamtam gelanceerd, inclusief bekende influencers, maar bleef schimmig. De oprichters hielden zich schuil, er was aanvankelijk geen white paper met plannen voor de lange termijn en er verschenen vrijwel meteen cynische commentaren.

Wel kwamen er steeds meer aanwijzingen dat de Drentse game-ondernemer Vasco Rouw en rapper Boef de drijvende krachten achter Xpose waren. Via hun The Millionaires Club helpen ze anderen om ‘je mindset te verbeteren en te werken aan jouw financiële vrijheid.’

Het nieuws dat Ajax-directeur Marc Overmars zijn (onbezoldigde) werkzaamheden voor het omstreden cryptovalutabedrijf per direct had neergelegd luidde het einde in. Overmars werd dit voorjaar gepresenteerd als het boegbeeld van Xpose Protocol.

Beleggers spuien op diverse Telegram kanalen hun ongenoegen over het uitblijven van enige toelichting. Wel liet Rouw van zich horen. De ondernemer beweert dat mensen bots hebben ingekocht om zijn accounts massaal te rapporteren. Instagram heeft zijn account en dat van The Millionaires Club verwijderd. Daarnaast gaan de bedreigingen richting zijn gezin door, gebaseerd op ‘leugens die worden verspreid’.

Nog altijd suggereert Rouw dat hij slechts adviseur is geweest van Xpose. Terwijl hij gewoon nog beheerder is van het Telegram kanaal, net zoals zijn TCM compagnons.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond