Deel dit artikel
-

CUBE en BMW presenteren nieuw fietsconcept

CUBE presenteerde een dezer dagen samen met BMW een nieuw fietsconcept op IAA Mobility in München: de door BMW geïnspireerde CUBE Concept Dynamic Cargo.

De driewielige bakfiets met innovatieve kanteltechnologie is compact, praktisch en rijdt als een conventionele fiets.

De basis vormt het hoofdframe aan de voorkant, dat kantelt in de bocht. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat de fiets en de lading veilig en stabiel blijven in iedere bocht, terwijl het natuurlijke gevoel van het fietsen op een klassieke fiets behouden blijft.

Doordat de laadbak in alle situaties horizontaal blijft, wordt het extra gewicht nauwelijks opgemerkt. De elektrische aandrijflijn wordt aangestuurd door de input van de pedalen en zorgt ervoor dat de fiets, aangedreven door de twee achterwielen, intuïtief en betrouwbaar aanvoelt.

Innovatieve opzetstukken voor het vervoeren van bagage of kinderen en optionele extra’s voor alle weersomstandigheden maken het uitgekiende concept af.

CUBE presenteert samen met BMW een nieuw fietsconcept op IAA Mobility in München: de door BMW geïnspireerde CUBE Concept Dynamic Cargo. De driewielige bakfiets met innovatieve kanteltechnologie is compact, veelzijdig, praktisch en rijdt als een conventionele fiets. Het is een fiets met…

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond