Deel dit artikel
-

Daisycon is eigenaar van online marketingbureau Conversive

Performance based marketing netwerk Daisycon is eigenaar geworden van het Utrechtse online marketingbureau Conversive. Dat bureau biedt marketinginkoop, -beheer en -optimalisatie voor een breed scala aan ondernemingen.

Conversive gaat als zelfstandige organisatie onder eigen naam binnen de bedrijvengroep opereren. Affiliate marketingdiensten gaan over naar Daisycon.

Het Conversive-team verhuist in het tweede kwartaal van 2018 naar het hoofdkantoor van de groep Daisycon/Affiliprint/Sovendus in Almere.

De aansturing van Conversive wordt overgenomen door Rick de Vlieger, Director of new business development bij Daisycon. Managing director van Conversive Joris Goossens gaat zich na een transitieperiode richten op een nieuwe uitdaging.

Op de foto: CEO van Daisycon, Marko Dobroschelski.

Deel dit bericht

3 Reacties

Johan

Het blijft toch schrijnend dat Emerce zijn research zo slecht doet. Daisycon is al jaren een van de aandeelhouders van Conversive. Haha wat een grap.

Marko Dobroschelski - Daisycon

Hallo Johan,
Ik denk niet dat Emerce hier veel onderzoek heeft gedaan, dit artikel komt voort uit een persbericht dat wij (Daisycon) hebben verstuurd. Het is echter geen grap. Hadden zij of jij enig onderzoek gedaan, dan had je uit de kvk gegevens kunnen opmaken dat Daisycon nooit een aandeelhouder van Conversive is geweest. Joris Gossens is trouwens wel een oud medewerker van Daisycon en Daisycon heeft hem 10 jaar geleden inderdaad wel geholpen bij de start zijn onderneming.

Dingemans

Oftewel: Het blijft toch schrijnend dat Johan zijn research zo slecht doet. Haha wat een grap.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond