Deel dit artikel
-

Dalani, fonq.nl en Fatboy op eHome & Deco

Dalani (Westwing), de grootste online home & living shoppingclub en winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs Wonen 2013 en fonq.nl, het eigentijdse webwarenhuis, zullen deelnemen aan Emerce eHome & Deco om hun inzichten en visie in online en e-commerce ontwikkelingen te delen.

Het fonq.nl webwarenhuis bestaat uit meer dan honderdonline speciaalzaken en merkenshops en is actief in meer dan 8 landen. fonq.nl is onderdeel van RFS Holland Holding (Wehkamp, Create2fit en Lacent).

Dalani is Nederlands eerste en grootste online shoppingclub voor home & living. Gestart in 2012 en met inmiddels meer dan 200.000 Nederlandse leden, biedt Dalani woonaccessoires en meubels van bekende en onbekende Nederlandse en internationale labels. Dalani werkt samen met meer dan 150 Nederlandse merken en was eerder dit jaar de winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs Wonen 2013.

Ook toegevoegd aan de lijst met sprekers is Martijn Lehman, die als E-commerce Manager bij Fatboy the original verantwoordelijk is voor alle verkopen via het online kanaal.

Eerder waren al Floris Hovers van Ontwerpstudio, Erwin van Cooth van Wehkamp en Kirsten Jassies van Sanoma als sprekers aangekondigd.

Van circa 09.30-17.30 uur staan begin oktober zo’n 25 experts en collega’s klaar om een schat aan informatie te delen in parallelle tracks: cases uit de branche, overviews, experts & insights en marketing & diensten. Met nadruk op de online-uitdagingen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond